Yükleniyor...
 

Profesyonel Boyasız Göçük Düzeltme

Boyasız Göçük Düzeltme Hizmeti

Boyasız Göçük Düzeltme “PDR” Düzeltme Nedir?
Herhangi bir cismin çarpması veya dolu yağışı gibi  durumlarda oluşan küçük çaplı boyası zarar görmemiş çukurlar veya göçüklerdir.


Boyasız Göçük Düzeltme, darbeler sonucu aracınız üzerinde meydana gelen, boyanın zarar görmediği göçüklerin, aracınızın orjinalliğini bozmadan ve herhangi bir boyama işlemi yapılmadan düzeltilerek eski haline getirilmesidir.


Kapı, kaput, çamurluk, tavan bagaj vb. alanlarda oluşan göçükler, boyasız göçük düzeltme ile aracın orjinalliğine zarar vermeden ve boya işlemi uygulamadan yapılan düzeltme işlemidir.

Boyasız Göçük Düzeltme hizmetimiz, geleneksel oto kaporta onarımına harika bir alternatiftir ve birçok durumda zamandan ve paradan tasarruf etmenize yardımcı olur.

Araba Göçük Düzeltme ve Kaporta Göçük Düzeltme olarak da bilinen PDR, maliyetin çok altında bir sürede aracın gövdesini fabrika benzeri durumuna geri döndüren çevre dostu bir onarım yöntemidir. PDR, araçlardan ezik ve eziklerin yanı sıra yüzey kırışıklıklarını ve dolu hasarını gidermek için kullanılabilir.

Yüksek vasıflı bir teknisyen boyasız göçük onarımı yaptığında, sonuç genellikle yeterince iyi olur ki, müşterilerimiz daha önce orada bir göçük olduğunu bile söyleyemez.

Boyasız Göçük Onarımı Nasıl Yapılır?
Göçük onarımı muhtelif uzunlukta ve çaplarda özel üretilmiş çelik çubuklarla saca masaj yaparak içerden ittirme yöntemiyle veya dışardan yapıştırma ve manyetik cihaz yardımıyla onarılan bir sistemdir.

PDR Hizmetimizi Kullanmanın Avantajları?

  • Zaman ve paradan tasarruf edin.
  • Onarımlar genellikle bir günde tamamlanır
  • Sigortada onaylanır.
  • Aracınızın orijinal kaplamasını korur
  • PDR onarımları neredeyse tespit edilemez
  • Aracın yeniden satış değerini artırabilir